Scooter-ritje
     Mede vanwege de helmplicht hebben wij besloten de scooter verhuur te stoppen.                                                           E-choppers zijn te koop:  info@scooterritje.nl                                                                                           

E-chopper huren in Friesland

Geruisloos, milieuvriendelijk en heerlijk om Friesland mee te ontdekken: de e-chopper. U kunt deze e-choppers huren bij ons in Oldeberkoop, in het zuidoosten van Friesland. Dus neem plaats, geniet en volg de route die je wilt. We hebben daarvoor ook kant- en klare routes liggen,  maar u mag er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een route te bedenken.


Tarieven e-chopper huren
 10 elektrische scooters

Scooterritje Oldeberkoop zit gevestigd in het zuidoosten van Friesland. Hierdoor zitten wij vlakbij het 3-provinciënpunt Friesland-Drenthe-Overijssel.

Het gebied waar wij zitten leent zich uitstekend voor een heerlijke toer door de natuur. U kunt meerdere kanten op: wilt u graag naar het bosrijke Drenthe? Of liever een ommetje door het Friese landschap? Het kan allemaal! Scooterritje Oldeberkoop beschikt over 10 elektrische scooters. Maar in samenwerking met Boerenscooter Oldeberkoop kunnen we groepen van max. 21 personen voorzien van een gezellig dagje uit! Dus vraag uw vrienden, familie, collega's e.d. voor een prachtige toer om nooit te vergeten!
E-scooter huren bij Scooterritje

 


Ontdek de mooiste routes


100% elektrisch, 100% milieuvriendelijk


Onze scooters worden volledig elektrisch opgeladen door de zonnepanelen op ons kantoor.De max. snelheid van deze scooters is 25 km/h, hierdoor vallen ze onder de wet bijzondere bromfietsen en geldt er daardoor geen helmplicht. Waardoor u onderweg ook gewoon gezellig met elkaar kan praten. Onze scooters zijn vriendelijk in gebruik. Door hun lichte gewicht en brede banden hebt u een perfecte ligging op de weg, en zorgen de dubbele vering op de achteras dat u ook over hobbelige weggetjes comfortabel zit.  Lees hier de veelgestelde vragen en de antwoorden.

Wij  heten u dan ook graag welkom bij Scooterritje Oldeberkoop!


 Scooterritje.nl, duurzaam op pad willen we allemaal wel!

 

 


 


 
 
 
E-mailen
Bellen