Scooterritje
Huur een e-chopper in Friesland

Dagje uit in Drenthe

Op een zonnige middag heerlijk toeren door de Drentse landschappen? Ga op onze elektrische chopper een dagje uit in Drenthe! Vanuit Oldeberkoop ga je er met onze scooter op uit voor een heerlijke tocht vlak over de grens van Friesland-Drenthe. De provincie Drenthe biedt zoveel verrassingen in de omgeving die je het best kunt ontdekken vanaf een scooter van Scooterritje. 

Tarieven e-chopper huren

Een dagje uit in Drenthe  op onze elektrische scooter

Heb jij binnen je vriendengroep het lumineuze idee geopperd om samen een ontspannen dagje uit in Drenthe te beleven? Maak dan gebruik van onze elektrische scooters die je van tevoren met een groep van maximaal 21 vrienden kunt reserveren. Onze scooters zijn zeer gebruiksvriendelijk en het enige dat jij voor gebruik nodig hebt, is een geldig rijbewijs. Wij hebben de benodigde ingrediënten voor een ontspannen dagje uit in Drenthe met je vrienden.

  • Je vertrekt met een volledig opgeladen scooter, waardoor die niet uitvalt tijdens je dagje uit. 
  • Met een maximale snelheid van 25 km/u toef je over de Drentse landweggetjes. Een helm is daardoor niet verplicht en zo kun jij tijdens de rit gezellig met je vrienden blijven praten.
  • De scooters hebben brede banden en een dubbele achteras. Dus hobbels in de landweggetjes zul je amper voelen.
  • Willen jullie onderweg even pauzeren voor een lekkere lunch? Dan kun je bij ons een goed gevulde picknickmand reserveren om samen met je vrienden soldaat te maken tijdens jullie dagje uit in Drenthe. Een andere mogelijkheid is om ná de scooterrit een barbecue te bestellen om het uitje compleet te maken.
  • We hebben leuke routes voor je uitgestippeld die met de scooter goed te bereiken zijn. Heb je aanvullende ideeën voor jullie dagje uit in Drenthe, neem dan contact met ons op om dat door te spreken.

Waar brengt onze scooter jou naartoe?

Ga bijvoorbeeld naar het Drents-Friese Wold, een prachtig natuurgebied vlakbij de provinciegrens. De oppervlakte van 6000 hectare aan natuur ligt op de provinciegrens en je kunt daar heerlijk vertoeven tijdens je dagje uit in Drenthe. Wil je door het bos wandelen of lekker relaxen op de heide, in het Drents-Friese Wold kun je met je vrienden op allerlei manieren van jullie dagje uit genieten. Je zou ook nog vanuit Oldeberkoop naar Overijssel kunnen rijden. 

Een zorgeloos dagje uit in Drenthe

Wat je ook wilt doen tijdens jouw dagje uit in Drenthe, de leukste plekken bereik je het best met onze elektrische scooters. Wil je een dagje weg met het gezin of plan je een groepsuitje met je vrienden? Onze scooters staan volledig opgeladen klaar om jullie door de Drentse landschappen te voeren. Volledig van alle gemakken voorzien beweeg je jezelf voort op onze scooters en kun je vrijuit genieten van prachtige omgevingen en leuke bestemmingen. 

Jouw elektrische scooter huren bij Scooterritje Oldeberkoop

Wil jij een dagje uit in Drenthe beleven en de leukste activiteiten en plekken met de scooter aandoen? Huur dan een elektrische chopper bij Scooterritje Oldeberkoop. Dit ligt op de rand van Drenthe. Geniet samen met je vrienden of familie van de natuur in de omgeving. 

Weten wat dat kost of op welke dagen je een scooter kunt huren? Bekijk onze huurmogelijkheden en tarieven en neem vrijblijvend contact met ons op. Met onze elektrische scooter rijd jij dan zorgeloos door het prachtige Drenthe.

Tarieven e-chopper huren
 
 
 
E-mailen
Bellen