Scooter-ritje
     Mede vanwege de helmplicht hebben wij besloten de scooter verhuur te stoppen.                                                           E-choppers zijn te koop:  info@scooterritje.nl                                                                                           

Omgeving

Erop uit met de e-chopper? Er valt een hele wereld te ontdekken hier in Zuidoost Friesland. U vindt Scooterritje in Oldeberkoop, gelegen aan de grens van Drenthe en Overijssel. U kunt dus kiezen om in Friesland te blijven voor een dagje weg, of om ook even over de grens bij onze buren te kijken. 


Dagje weg in Friesland - Oranjewoud Dagje weg in Friesland

Rust, ruimte, natuur en een prachtig eigen cultuur. Friesland in een notendop. Vanuit het Friese Oldeberkoop kunt u heel mooi toeren door Zuidoost Friesland. Bijvoorbeeld de bossen in van Oranjewoud. En er is ook zoveel moois te zien en te beleven. Lees  meer over een dagje weg in Friesland en hoe dat eruit kan zien in combinatie met een e-chopper. 

Lees meer

Dagje weg in Drenthe

Oldeberkoop ligt tegen de grens van Drenthe (en Overijssel).  U bent dus zo in Drenthe met de e-chopper. Deze provincie biedt zoveel verrassingen in de omgeving. Ga bijvoorbeeld naar het Drents-Friese Wold, een prachtig natuurgebied vlakbij de provinciegrens. We geven u een goed gevulde picknickmand mee dus u bent ook onderweg van alle gemakken voorzien. 

Lees meer
Dagje weg in Overijssel 

Oldeberkoop ligt dus vlakbij de grens met Overijssel en Drenthe die u met onze scooters goed kunt bereiken.  Kiest u voor Overijssel? Bezoek dan de gezellige dorpen die bij dit grensgebied liggen.  Naast dorpjes als het sfeervolle Willemsoord, kunt  u in dit gebied ook genieten van de prachtige natuur en de weidse omgeving. 

Lees meer


 
 
 
E-mailen
Bellen